Waar gewoond en gewerkt wordt zijn veel bronnen van vocht en CO₂ aanwezig dit komt doordat er geademd, gedoucht en gekookt wordt. Al die bronnen van vocht en CO₂ moet worden afgevoerd om een gezond binnenklimaat te kunnen garanderen, daarvoor is een goede woningventilatie belangrijk. Een goed geventileerde ruimte wordt tussen de 3 en 14 keer per uur ververst, dit verschil is natuurlijk zo groot omdat de oppervlakte van iedere ruimte kan verschillen. En in een badkamer of een toilet wordt er normaal gesproken meer geventileerd dan in een slaapkamer op werkruimte.

Bent u nu op zoek naar een design badkamerventilator, een complete luchtbehandelingskast of bent u gewoon op zoek naar wat informatie over de verschillende mogelijkheden van complete woningventilatiesystemen in de omgeving van de kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven.) U bent bij De Kempen Installaties aan het juiste adres, wij helpen u zo snel mogelijk. Heeft u interesse neem dan contact met ons op!

Meer informatie?

Kunnen wij helpen met uw ventilatie? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Dan zoeken we samen naar de best geschikte oplossing.