Een belangrijk deel van de installaties in uw woning en andere gebouwen zijn vaak onzichtbaar aanwezig. Ze zijn weggewerkt in wanden, vloeren of leidingkokers bevinden zich de gas-, water- en cv- en rioleringsleidingen. Ze zorgen ervoor dat de gebruikers van de gewone dagelijkse zaken zoals warmte, drinkwater en warmwater voorzien zijn. En ook dat gebruikt afvalwater onzichtbaar en reukloos verdwijnt.

Water is één van de eerste levensbehoeften, daarom is het zeer belangrijk dat het aanleggen van waterleidingen met de grootst mogelijk zorg gebeurd. Een goed functionerend waterleidingnetwerk is van levensbelang, we kunnen tenslotte niet zonder schoon water. Maar, een waterleidingnetwerk is complex: leidingen mogen niet te lang zijn, warm water moet een bepaalde minimum temperatuur hebben, leidingen mogen i.v.m. de waterdruk niet te dun zijn en dan is er nog het gevaar voor een legionella-infectie. Oftewel, een vakkundig ontwerp en installatie zijn van groot belang.

Meer informatie?

Voor meer informatie omtrent een vakkundig ontwerp en installatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!