Wilt u een toilet laten plaatsen in uw woning? Of bent u op zoek naar een vakman die de problemen met uw wc kan verhelpen? Dan bent u bij De Kempen Installaties aan het juiste adres!

Heeft u een mooi staand toilet uitgezocht, of heeft u besloten voor een urinoir te gaan. Maar zoekt u nog iemand om het toilet te laten plaatsen? Dan is het verstandig om dit aan een specialist over te laten. Fouten bij het aansluiten van de watertoevoer en -afvoer wilt u immers voorkomen.

Ook het plaatsen van een hangend toilet kunnen wij voor u verzorgen. Hierbij komt veel  vakmanschap kijken. Ook bouwen wij het waterreservoir voor u in die wij daarna nog netjes voor u afwerken. Eén ding is zeker: welk toilet u ook kiest, wij helpen u graag bij de installatie!

Meer informatie?

Bent u opzoek naar een erkend installateur in de omgeving van de Kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven) die uw wensen t.a.v. het toilet op kan lossen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!