Besluit u uw badkamer te laten installeren door ons, dan kan een oriënterend bezoek aan een van onze toonzalen of showrooms zeer prettig werken. In deze toonzalen ziet u alles onder één dak: sanitair, tegels en centrale verwarming. Een bezoek laat zich het beste omschrijven als een ontdekkingsreis. Een boeiende tocht voor wie zijn badkamer wil veranderen… Of wie gewoon een hele nieuwe badkamer wil.

Wij werken samen met de showrooms van:

  • Galvano
  • Plieger

Hoe kunt u zich voorbereiden op een bezoek aan een van onze showrooms?

De showroomadviseurs brengen een vakkundig en onafhankelijk advies uit, afgestemd op uw smaak en budget. Zij leiden u langs een uitgebreide collectie topmerken, die in het ontwerp van uw badkamer op harmonieuze wijze worden gecombineerd. Vanzelfsprekend doen zij dat vanuit een betrouwbare kennis en ervaring met alle aspecten van badkamerontwerp en -inrichting.

Door een van onze toonzalen te bezoeken laat u zich volop adviseren en inspireren. Wij raden u aan een afspraak te maken met een Plieger of Galvano sanitair adviseur die samen met u, en bij voorkeur met ons, een offerteplan maakt, dat vervolgens naar De Kempen Installaties verzonden kan worden. Trek gerust veel tijd uit voor deze afspraak, wij hebben u veel te laten zien!

Meer informatie?

Voor totale ontzorging op gebied van sanitair, tegels en centrale verwarming bent u in een van onze toonzalen aan het juiste adres!