VSH Fittings B.V. zit al meer dan 80 jaar in Nederland met haar eigen productielocatie. Van hieruit leveren zij door heel Europa én daar buiten hun leidingsystemen en appendages. VSH is altijd meegegaan in de ontwikkeling van de technieken.

Zij begonnen ooit met soldeerfittingen, daarna ontwikkelde zij knelfittingen en op dit moment produceert VSH al meer dan een decennium pressfittingen, technologie die het mogelijk maakt nóg sneller en betrouwbaarder een verbinding te realiseren.

Dynamisch, innovatief prestatie- en resultaatgericht zijn kernwoorden waar het binnen VSH dagelijks om draait. Op elk niveau zijn zij ervan bewust dat ze een vooraanstaande rol willen blijven spelen in de markten waar ze opereren. Dat betekent dat zij volop in beweging zijn om de groei van de laatste jaren door te blijven zetten in zowel binnen- als buitenland.

Het assortiment van VSH aan fittingen en appendages voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, brandbeveiliging, OEM en industrie wordt continu uitgebreid met eigen innovaties. Daarnaast zoeken zij steeds naar vernieuwingen en verbeteringen van bestaande producten.

Wilt u meer informatie over VSH? Dan bent u bij De Kempen Installaties aan het juiste adres! Wij zitten in de omgeving van de Kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven).