De leidingsystemen van Viega bieden de hoogste kwaliteit en innovatieve veiligheid en zijn zeer kostenefficiënt. Zij werken permanent aan de verdere ontwikkeling van hun systemen zodat zij aan de wettelijke normen en regelgeving en in de praktijk voldoen, nu, maar ook in de toekomst. Daarnaast kunnen zij dankzij goede kennis op het gebied van kunststoffen een breed scala aan producten voor vloer- en wandverwarming aanbieden. Tenslotte zorgen wij met onze voorwand- en afvoerproducten voor geavanceerde technologie, uitstekende vormgeving en comfort in de badkamer.

Viega biedt een compleet geheel van systemen die volledig op elkaar zijn afgestemd, zowel de materialen als de systemen onderling. Zo krijgt de klant alles uit één hand en kan hij erop vertrouwen dat ook bij de installatie alles op elkaar aansluit. Dat komt door de perfecte overgangen tussen de systemen en de snel en eenvoudig te verbinden koppelingen.

 

De combinatie van de systemen van Viega overtuigt door de praktische en technisch verantwoorde oplossingen voor drinkwater-, gas- en verwarmingsinstallaties en speciale toepassingen. Bovendien biedt Viega producten voor voorwand- en afvoertechniek die geavanceerde technologie met een uitstekend design combineren. het aanbod wordt gecompleteerd door speciale oplossingen voor vloer- en wandverwarming die zowel een hoge mate van comfort als maximale efficiency bieden.

Bent u op zoek naar een erkende Viega dealer in de omgeving van de Kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven.), dan bent u bij De Kempen Installaties aan het juiste adres!