Vasco group is een totaalaanbieder van verwarmings- en installatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in verre exportmarkten zoals Japan, VS, China en Nieuw Zeeland. Merken die tot Vasco group behoren zijn:

  • Vasco
  • Brugman
  • Superia

Vasco is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux. Brugman en Superia zijn kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren en behoren tot de absolute top in hun segment. Vasco group ontwikkelt en produceert producten en oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. Dit door een sterke focus op de individuele behoeften van de eindklant. De zoektocht naar alternatieve materialen, innovatieve designs en vernieuwende productieprocessen, leverde Vasco al tal van internationale awards en prijzen op.

Bent u op zoek naar een erkende Nefit dealer in de omgeving van de Kempen? Dan bent u bij De Kempen Installaties aan het juiste adres!

Vasco verbindt zich ertoe de gebruiker het hoogst mogelijke verwarmingscomfort te garanderen, in elke omgeving en op elk moment.