In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers.

RemaSOL

RemaSOL is een volledig uitgerust drukgevuld zonneboilersysteem. De kenmerken van dit systeem zijn de Solar station met geïntegreerde regelaar, een expansievat gemonteerd op het boilervat en het Plug & Play installatiegemak. De prestaties die de RemaSOL levert zijn tot 60% koste besparing voor warm water, de verschillende uitvoeringen van: 90 – 150 – 200 – 300 liter en een hoge opbrengst van 3,1 tot en met 11,3 CJ/jaar.

Tzerra HP

Tzerra HP is een slimme combinatie van duurzame energie met een cv-ketel. De kenmerken van een Tzerra HP zijn de verlaging van EPC en de verbetering van het energielabel, de verlaging van de stookkosten door gebruik van buitenlucht, de lagere CO₂-uitstoot, de Plug & Play installatie en de hoge ISDE-subsidie. De prestaties die de Tzerra HP levert zijn de lage stookkosten door RemaCal-regelaar, het systeem garandeert een zeer snelle warmtelevering en het heeft extra comfort dankzij de slimme eTwist thermostaat. De Tzerra Plus cv-ketel krijgt gemiddeld een 8,7 op kieskeurig.nl.

Hybride Plus

De hybride Plus is een slimme combinatie van een duurzame warmtepomp met jouw eigen cv-ketel. De kenmerken van een Hybride Plus zijn de verlaging van EPC en verbetering van het energielabel, de verlaging van stookkosten door gebruik van de buitenlucht, de lagere CO₂ uitstoot en de hoge ISDE-subsidie. De prestaties die de Hybride Plus levert zijn de lage stookkosten door RemaCal-regelaar, de uitgebreide range met kleine en grote boilertanks en het extra comfort dankzij de slimme eTwist thermostaat.

eVita Micro-WKK

De revolutionaire cv-ketel voor warmte, warm water én elektriciteit. De kenmerken van de eVita zijn dat er naast warmte en warm water ook (groene) stroom opgewekt kan worden, het systeem is toepasbaar in zowel nieuwe als bestaande woningen, het is zeer geschikt voor vloerverwarming en de levering van elektriciteit vindt plaats via de wandcontactdoos. De prestaties van de eVita zijn dat het de eerste micro-WKK is, het rendement maar liefst 140% is en het extra comfort dankzij de iSense thermostaat.

Bent u opzoek naar een erkend Remeha dealer? Dan bent u bij De Kempen Installaties aan het juiste adres! Wij zitten in de omgeving van de Kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven).