Comfort gaat vaak ten koste van de natuur. Jaga doorbreekt het traditionele denken door te investeren in de ontwikkeling van innovatieve producten die minder energie en minder brandstoffen verbruiken, maar niet inboeten op comfort. Zij zijn continu op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken zodat onze ecologische voetafdruk tot het minimum beperkt wordt.

Tot in de jaren ’80 was er veel water nodig om een relatief kleine ruimte te verwarmen. Kilo’s staal moesten worden opgewarmd. Een verspilling van energie én materiaal. Samen met universiteiten is Jaga op zoek gegaan naar de meest efficiënte verhouding tussen het watervolume en de oppervlakte die verwarmd moest worden. Vanaf de jaren 80 hebben ze de huidige Low-H2O technologie ontwikkeld: radiatoren met een beperkte waterinhoud. In de jaren 90 heeft Jaga daar het Dynamic Boost Effect aan toegevoegd om met nog minder materiaal en energie te kunnen verwarmen.

Bent u op zoek naar een erkende Jaga dealer in de omgeving van de Kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven) dan bent u bij De Kempen Installaties aan het juiste adres!