ATAG is een Nederlands product. Sinds 1948 worden in Gelderland “grensoverschrijdende” producten ontwikkeld en gemaakt. In eerste instantie produceerden ze gaskooktoestellen. In 40 jaar tijd groeide het bedrijf uit tot de bekenste fabrikant van keukenapparatuur in Nederland. In de jaren zestig is de stap gemaakt naar huisverwarming, in eerste instantie in de vorm van haarden maar in 1986 kwamen daar de cv-ketels en gaskachels bij. Eind jaren negentig ging ATAG zich verder in de warmtetechniek specialiseren en werd ATAG verwarming zelfstandig. Inmiddels is ATAG onderdeel geworden De Aristo Thermo Group. Aristo Thermo is een wereldspeler op het gebied van verwarming en warmwaterbehandeling. Ze kent een sterke betrokkenheid met energiebesparing. Di komt terug in regelmatige introducties van nieuwe oplossingen, gebaseerd op duurzame energiebronnen zoals zonne-energie en warmtepompen. Daarnaast wordt dagelijks gewerkt aan het energiezuiniger maken van de traditionele producten, zoals de cv-ketels en warmwatertoestellen.

ATAG werkt met een warmtewisselaar van RVS. Dit heeft als voordeel dat het materiaal ongevoelig is voor corrosie en slijtage, hierdoor heeft de ketel na 15 jaar nog altijd dezelfde opbrengst als bij de aanschaf.

De afgelopen jaren is door de consumentenbond ieder jaar weer een cv-toestel van ATAG uitgeroepen tot de beste ketel.

De Kempen Installaties is ATAG SelectDealer voor de regio van de Kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven). Als ATAG SelectDealer kunnen we extra faciliteiten leveren zoals extra jaren garantie. Neem contact met ons op als u op zoekt bent naar een nieuwe cv-ketel van ATAG, bij ons bent u aan het juiste adres.