Wilt u er zeker van zijn dat uw vloerverwarming op de juiste manier wordt aangelegd? Gaat u verbouwen en wilt u leidingen laten verplaatsen? De Kempen Installaties kan u voorzien van een juiste installatie. Of het nu gaat om vloerverwarming, heteluchtverwarming of verwarming van drinkwater. Wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en u er zeker van kunt zijn dat verwarming op de juist manier gemonteerd is. En bij ons bent u verzekerd van vakkundig onderhoud. Wij hebben de bedrijfscertificering en het vakmanschap CO en mogen daarom werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen in lijn met de Gasketelwet.

Bent u opzoek naar een bedrijf die u garandeert van juiste en passende installatie van uw verwarming in de omgeving van de kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven). Dan bent u bij De Kempen Installaties aan het juiste adres. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op!

Het verwarmen door middel van radiatoren zorgt ervoor dat een ruimte snel van temperatuur kan veranderen. En in combinatie met vloerverwarming bent u helemaal verzekerd van de beste verwarming.

Kwaliteit en effici├źntie zijn het kenmerk van onze radiatoren. Of u nu kiest voor een klassieke paneelradiator of een van onze designmodellen, u kunt ervan uitgaan dat onze radiatoren het optimale verwarmingscomfort bieden.

Wij hebben ruime ervaring in Cv-installatie, designradiatoren, paneelradiatoren en in het installeren van waterleidingen.

Meer informatie?

Er warm bij zitten? De Kempen Installaties verzorgt alles voor uw verwarming. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.