Bent u opzoek naar een gasinstallateur in de omgeving van de kempen (o.a. Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Riethoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Westerhoven.) Dan bent u bij De Kempen Installaties aan het juiste adres!

Gas wordt in uw woning of bedrijf op diverse plaatsen gebruikt, zoals bij:

Gas is niet ongevaarlijk. Daarom is het van belang om een professioneel installatiebedrijf bepaalde werkzaamheden uit te laten voeren. De Kempen Installaties werkt volgens de normeringen en veiligheidsvoorschriften.

Gasleidingen aanleggen

Gasleidingen zijn er voor veel toepassingen. Hierdoor maken wij gebruik van verschillende materialen. Daar waar de leidingen niet in de muur of vloer weggewerkt kunnen worden, zullen de gasleidingen in koper worden uitgevoerd. Voor gasleidingen in vloeren en muren maken wij gebruik van een meer-lagenbuis. Deze buizen bestaan uit meerder lagen waarin aluminium is gecombineerd met kunststof. De buizen zijn zeer sterk maar ook buigzaam en hierdoor dus makkelijk te verwerken. De buizen en hulpstukken worden verbonden met elkaar door middel van fittingen welke geperst worden op het leidingwerk.

Na het aanleggen van gasleidingen zullen wij de leidingen afpersen om zeker te stellen dat er geen lekkages zijn opgetreden.

Gastoestellen installeren en aansluiten

In iedere woning of bedrijf zijn gastoestellen aanwezig. Denk hierbij aan een cv-ketel, gasfornuis, gaskachels, geisers en boilers.

De werkzaamheden die wij hiervoor uitvoeren zijn:

  • Installeren en onderhouden van cv-ketel, boiler en geiser
  • Aansluiten van gasfornuis en gaskachel
  • Aanleggen en vervangen van gasleidingen
  • Afdoppen van gasleidingen
  • Aanleggen en vervangen van de rookgasafvoer

Gaslekkage en onderhoud

Ruikt u gas in uw woning of bedrijf, en bent u bang dat er sprake is van een gaslekkage? Onderneem dan meteen actie en sluit de hoofdkraan (in de meterkast). Gaslekkages kunnen ontstaan bij uw gastoestel, maar ook in de leidingen. Gaslekkage in uw gastoestel kunt u voorkomen door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren door een professioneel bedrijf.

Meer informatie?

Voor loodgieterswerk (gas, riolering, sanitair, senioren / mindervaliden en water) bent u bij De Kempen Installaties aan het goede adres!